Ворожі обстріли Харківщини: “прильоти” на ранок 24 грудня (ФОТО)

На Харківщині внаслідок обстрілів постраждали два чоловіки

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, про ситуацію у Харківській області станом на ранок 24 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, під артилерійськими та мінометними обстрілами ворога потрапили понад 20 населених пунктів Харківської області, зокрема: Козача Лопань Харківського району; Ізбицьке  Чугуївського району; Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Берестове, Великий Бурлук, Строївка, Бологівка Куп'янського району. 

Близько 02:40 24 грудня ворог обстріляв с. Підсереднє Куп'янського району. Постраждали два чоловіки 34 і 65 років. Потерпілих з уламковими пораненнями госпіталізували. Стан середній. 

Вчора о 14:50 в результаті ворожого обстрілу с. Козача Лопань Харківського району пошкоджено 4 приватних домоволодіння і газопровід. Без постраждалих.

О 16:15 окупанти обстріляли м. Куп'янськ. Горів приватний будинок. Без постраждалих. 

Олег Синєгубов також зазначив, що за добу вибухотехніки ДСНС обстежили понад 1,8 га території в Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Куп'янському та Чугуївському районах. Знешкодили 38 ВНП. Розмінування триває.

Очільник Харківської ОВА також повідомив, що ЗСУ відбили 17 ворожих атак біля Синьківки Куп'янського району. Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комендантська година у Харкові та області на Різдво залишається без змін. “Змін по комендантській годині на Різдво 25 грудня не буде, додаткових рішень Рада оборони не ухвалювала”, – зазначили в ХОВА

Нагадаємо, зараз у Харкові встановлений час комендантської години – з 23:00 до 5:00.




Джерело: https://t.me/synegubov/7802
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися