Обстріли, негода, вибухи: що відбувається у Харківській області на ранок 25 грудня

На Харківщині українські захисники відбили понад 20 ворожих атак

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на ранок 25 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Під артилерійські та мінометні обстріли ворога потрапили понад 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ветеринарне Харківського району; Гатище, Бударки Чугуївського району; Гур'їв Козачок Богодухівського району; Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Тополі Куп'янського району.

Авіаційних ударів зазнала Синьківка, Петропавлівка й Кислівка Куп'янського району. 

ЗСУ відбили 21 ворожу атаку біля Синьківки Куп'янського району. 

Дізнатися детальніше, що відбувається на Куп'янському напрямку, можна за посиланням

За словами очільника харківської області, у зв'язку з погодними умовами в області знеструмлено 202 споживачі. Ремонтні бригади відновлюють електропостачання у Куп'янській, Барвінківській і Близнюківській громадах. 

З початку повномасштабного вторгнення вибухотехніки ДСНС у Харківській області обстежили близько 9 тисяч га території. Знешкодили понад 148 тисяч ВНП. Розмінування триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними американського Інституту вивчення війни (ISW) (станом на  23 грудня), російські війська досягли незначних успіхів на північ від села Синьківка Куп’янського району Харківської області.

А у ЗСУ показали, як українські захисники знищили колону бронетехніки біля Синьківки на Купʼянщині. Масштабне відео епічного бою на околицях Синьківки на Куп’янщині Харківської області показали бійці Ракетних військ і артилерії ЗСУ. 

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/7808
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися