У Харкові під завалами залишаються люди: ліквідація наслідків обстрілів триває (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Що відомо про ліквідацію наслідків обстрілів Харкова

Працівники ДСНС та комунальних служб продовжують працювати на місцях вибухів російських ракет. Про це ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, пишуть "Коментарі. Харків".

Очільник міста повідомив, що внаслідок ранкових обстрілів шестеро людей загинули, 62 - доставлені до лікарень. Крім того, за інформацією рятувальників, під завалами ще є люди. (За даними ДСНС у Харківській області - загинули 7 осіб, - ред).
За словами мера, профільні служби активно працюють над відновленням життєзабезпечення будинків.

“Нам уже вдалося запустити дві котельні, пошкоджені обстрілами. До кінця дня підключимо всі житлові будинки, крім одного, найбільш постраждалого. Зараз фахівці ДСНС продовжують розбирати там завали. Тому працюємо над тим, щоб якнайшвидше відновити всі комунальні послуги”, - зазначив Ігор Терехов.

Пізніше Ігор Терехов розповів, що рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого будинку тіло загиблої дитини. Крім того, 62 людині поранені. Зараз вони проходять лікування в медичних закладах. За його словами, п'ятьох осіб розселили в гуртожитках. Їм надали медичну та психологічну допомогу, а також забезпечили всім необхідним.

Як розповів мер Харкова, пошуково-рятувальна операція триває. Під завалами можуть перебувати ще від трьох до чотирьох осіб.

“Працюватимемо до пізньої ночі, поки не розберемо завали”, - наголосив Ігор Терехов.

За даними Харківської обласної прокуратури, загиблій дівчинці було 8 років (загинули 8 осіб, - ред.).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні вночі та вранці окупанти завдали ракетних ударів по Харкову

Під обстріл потрапили об'єкти в Київському та Салтівському районах. Внаслідок обстрілів поранені працівники поліції, які здійснювали розбір завалів. Зруйнована цивільна інфраструктура: багатоквартирні житлові будинки та навчальний заклад. Пошкоджені автомобілі.

За попередньою інформацією, окупанти били ракетами Х-22.

У Харкові усіх, хто цього потребує, розселяють у гуртожитки. Для мешканців, волонтерів та працівників комунальних служб організоване гаряче харчування.

А скільки будинків було пошкоджено внаслідок ракетної атаки, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися