Стало відомо, скільки будинків у Харкові пошкоджено обстрілами 23 січня (ФОТО)

Нічні обстріли Харкова: що відбувається в місті

Внаслідок ракетних ударів по Харкову вранці 23 січня пошкоджень зазнали понад 100 багатоповерхівок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За його словами, деякі будинки, попередньо, відновленню не підлягають.

“Будемо проводити експертні дослідження для того, щоб провести або ремонти або встановити, що будинок має йти під знос. Всього вибито близько 4 тисяч вікон”, - зазначив Синєгубов у телемарафоні. 

А у Харківській міській раді розповіли, що у Салтівському районі усувають наслідки ракетного обстрілу. Через потужні вибухи були пошкоджені 69 багатоповерхових житлових будинків. У квартирах вибито близько 1,7 тис. вікон, ще 900 - у місцях загального користування. 

Комунальники закривають вибиті вікна, прибирають скло, уламки та габаритне сміття. 

Усіх, хто цього потребує, розселяють у гуртожитки. Для мешканців, волонтерів та працівників комунальних служб організоване гаряче харчування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні окупанти вночі та вранці обстріляли Харків

Що відбувається зі світлом та газом в Харкові після ворожих ударів по місту, читайте тут.

Детальніше про кількість загиблих та поранених внаслідок обстрілів читайте за посиланням. На жаль, кількість постраждалих збільшується.

Якими ракетами окупанти били по Харкову сьогодні, читайте за посиланням.  

А тим часом у Харкові спеціалісти продовжують працювати на місцях “прильотів”. Як повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор комплексу “Харківводопостачання” Владлен Волков, внаслідок обстрілу виведені з ладу водопровідна магістраль і каналізаційний колектор на вул. Метробудівників. Ремонтні роботи будуть тримати до повного відновлення мереж. 

Хто долучився до розбору завалів та ліквідації наслідків ворожих атак, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися