Чому призупинили пошукові роботи на місці обстрілу у Харкові: відповідь слідчих

Під завалами у Харкові можуть перебувати люди

Пошукові роботи на місці учорашнього ранкового влучання в п'ятиповерхівку були призупинені вчора увечері. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що причина, чому призупинили пошукові роботи – це загроза обвалення однієї зі стін будинку.

"Охороняємо всі зруйновані будинки.

Вже зранку продовжиться розбір завалів – для цього необхідно знести стіну, бо є загроза обвалення.

Працюємо над опізнанням одного із загиблих по ДНК, знайшли родичів", – написав головний слідчий Харківщини.

Нагадаємо, що учора мер Харкова Ігор Терехов повідомляв, що під завалами зруйнованого під’їзду п’ятиповерхівки можуть перебувати люди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ліквідували наслідки вечірніх прильотів: деталі

Увечері 23 січня близько 22:00 ворог втретє за добу завдав ракетних ударів по Харкову, на цей раз по центральній частині міста. В результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки, крамниці та освітня установа. Сталося два осередки займання на загальній площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Працівниками ДСНС було евакуйовано 16 чоловік, серед них 2 дитини. Також обстежені усі поруч розташовані будівлі. Психологи ДСНС надавали підтримку місцевим мешканцям.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 відомо про щонайменше 9 постраждалих, серед яких 4-річна дитина.

Деталі обстрілу, фото та відео – дивіться за посиланням.

Наслідки обстрілу Харкова з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова постраждали 70 людей, з яких 8 осіб загинули, 62 поранені. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 23 січня о 04:00 та 07:15 окупанти завдали 12 ударів по Київському і Салтівському районам міста. Били ракетами С-300 та Х-22. Внаслідок обстрілів загинули 8 людей, у тому числя 8-річна дівчинка. 62 людини отримали поранення, серед них вісім дітей. Деякі з постраждалих – у вкрай важкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися