Х-59, КАБ, Шахеди, С-300 та інше: чим за добу обстріляли Харків та область

Російська армія б’є по Харкову та області всім, чим тільки можна

Близько 22:45 ворог "шахедами" завдав удари по цивільним об’єктам у Слобідського та Салтівського районів Харкова. Окупанти випустили 6 ворожих БПЛА, зафіксовані 4 влучання. Четверо цивільних громадян постраждали – три чоловіка і одна жінка. Пошкоджені житлові будинки, автомобілі, магазин. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що окупанти завдали артилерійських та мінометних ударів по більш як 17 населених пунктах області, серед яких Синьківка, Табаївка, Іванівка, Берестове, Мала Вовча, Уди, Вовчанськ. Авіаудари зафіксували в с. Устинівка.

Куп’янский район: о 10:30 КАБами обстріляно приватне підприємство у с. Грачівка. Без постраждалих. О 13:00 відбувся ворожий артилерійський обстріл, внаслідок якого пошкоджего приватний будинок у с. Моначинівка.

О 12:20 відбувся ворожий обстріл ракетою х-59 смт Коротич Харківського району. Без постраждалих.

Близько 13:00 у Вовчанську внаслідок мінометного удару пошкоджено приватний будинок.

Близько 16:26 здійснено ракетний обстріл С-300 с. Лісне Дергачівського району. Без руйнувань і постраждалих.

О 18:55 у с. Лісне Харківського району відбувся ракетний удар (ймовірно Іскандер-М). Без постраждалих.

Близько 19:30 окупанти із артилерії обстріляли с. Івашки. В результаті 9 ударів було пошкоджено два двоповерхові багатоквартирні будинки.

О 00:30 у с. Лиман Вовчанської громади пошкоджено приватний будинок, потерпілих немає.

На Куп’янському напрямку українські військові відбили 5 атак РФ біля Синьківки.

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 9,97 га території та знищили 154 вибухонебезпечні предмети.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російська армія використала чорні дрони для ударів по Харкову (ФОТО)

Щонайменше троє людей постраждали під час атаки дронами на місто Харків. Уламки російських безпілотників "Герань-2" слідчі збирають на місцях влучань. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків".

Він опублікував фото уламків беспілотників, які російська армія запустила по Харкову. Видно, що вони мають чорне фарбування, на відміну від колишніх білих, які росія застосовувала раніше.

Ще у листопаді речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що щоб ускладнити роботу української протиповітряної оборони, росія почала застосовувати ударні дрони Shahed чорного кольору.

Для чого це робиться – читайте та дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися