З Харкова запускають прямий авіарейс на острів Кріт

З Харкова запустять прямі рейси в Іракліон

З початку травня поточного року в аеропорту "Харків" запускають новий рейс на острів Крит. Про це повідомляє компанія-авіаперевізник вуFacebook.

Так, лоукостер SkyUp планує виконувати рейси "Харків - Іракліон" по суботах з 2 травня по 10 жовтня. Починаючи з 27 травня літаки в цьому напрямку будуть літати ще й по середах.

Відзначається, що долетіти з Харкова до Іракліону можна буде мінімум за 3345 гривень, а ось потрапити з острова Крит додому харків'яни зможуть мінімум за 3164 гривні. У зазначену суму не входить вартість провезення багажу.


Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", з кінця квітня авіакомпанія "Бєлавіа" буде щодня виконувати рейси з Харкова у Мінськ. Зараз вони здійснюються тільки п'ять разів на тиждень. А з 30 квітня 2020 року літаки "Бєлавіа" в цьому напрямку будуть літати щодня. Додадуться рейси в четвер і неділю. Долетіти до білоруської столиці можна за 1 годину 12 хвилин. Виліт - о 04:35. Вартість квитків стартує від 80 доларів (1958,66 грн).

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися