У Харкові школярі змагатимуться за кубок "Ліги гумору" КВК - де і коли

До участі у змаганнях відібрали 18 найвеселіших шкільних команд Харкова

У Харкові відбудеться етап шкільної ліги КВК "Ліга гумору". Про те, де і коли школярики змагатимуться за звання найвеселіших, розповіли у пресслужбі Харківської міськради.

Захід відбудеться 6 жовтня у Палаці студентів ХПІ на вулиці Пушкінській, 79/2. Початок веселощів - о 15:00.

У анонсі шоу йдеться про те, що змагання проходитимуть у форматі міського фестивалю.

За звання найвеселіших змагатимуться 18 найсильніших шкільних команд, які були відібрані на районних змаганнях з-поміж 70 учасників.

Під час заходу глядачам учасники представлять конкурс "Візитка". Також на сцені Палацу студентів ХПІ учасників буде нагороджено переможними кубками та медалями.

Для довідки: міська шкільна Ліга гумору проводиться щорічно і стартує з початком нового навчального року. У вересні стартувала вже XVII Ліга сезону 2021/2022. Фінальна гра та оголошення переможців заплановані на весну 2022 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові туристсько-інформаційний центр раз на місяць проводить безплатну екскурсію в рамках проєкту "Free excursion marafon". Кожна екскурсія є авторською, її проводять талановиті екскурсоводи з багаторічним досвідом. Найближчий захід марафону - екскурсія-інтрига від відомого харківського екскурсовода.

Також "Коментарі" розповідали про те, що оглядовий майданчик у Харкові на даху Держпрому раптово перестав працювати, організатор - Харківський туристсько-інформаційний центр був змушений скасувати екскурсії, які вже були заплановані з 13:00 4 жовтня. У Держпромі повідомили, що майданчик не працюватиме приблизно тиждень, а після цього його відвідування стане платним.



Сергей

5 жовтня 2021, 17:42

7 лет как в нашей стране нет слова КВН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися