Найдорожчий позашляховик світу був помічений на одній із вулиць Харкова: у мережі опублікували ФОТО

У Харкові городяни помітили Rolls-Royce Cullinan

По вулицях Харкова колесив найдорожчий серійний кросовер у світі – Rolls-Royce Cullinan. Про це повідомляє видання "ТопЖир".

За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер проїжджають повз хрущовок ґрунтовою дорогою, з боків якої видніються залишки сміття. Фотографія була опублікована на сторінці в одній з автомобільних груп Харкова в Instagram.

picture

У мережі харків'яни з часткою іронії поставилися до цього фото, зазначивши в коментарях: "Біднота і розкіш на одному фото", "Харків — місто контрастів", "І смішно, і сумно".

Rolls-Royce Cullinan – це перший кросовер в історії компанії Rolls-Royce. Cullinan знаходиться вище Ghost і нижче Phantom у лінійці Rolls-Royce. Його стартова вартість у США приблизно 325 тис. доларів США. Автомобіль був презентований у травні 2018 року у готелі Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Позашляховик був названий на честь алмазу Куллінан, який є найбільшим із будь-коли виявлених необроблених алмазів ювелірної якості.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, як виглядав перший автомобіль у Харкові та хто його купив. Авто прибуло до Харкова залізницею у розібраному стані восени разом із механіками з Кельна, які знову його зібрали та протестували за межами міста. На той час у місті не було створено правил їзди, не було номерних знаків та навіть палива, щоб заправити транспортний засіб. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що машинобудування Харківщини вперше за довгий час показало зростання. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися