Ryanair зупинив продаж квитків на всі рейси з Харкова

Раніше Ryanair планував залишити шість міжнародних маршрутів із Харкова

Ірландський лоукостер Ryanair призупинив продаж авіаквитків відразу з двох міст – Харкова та Херсона. Про це повідомляється на сайті AviaNews.

За словами джерела, на сайті авіакомпанії неможливо забронювати квитки на найближчі дати або на літо цього року. Система показує, що доступних вильотів немає.

Зазначається, що лоукостер Ryanair планував залишити кілька маршрутів із Харкова: Будапешт, Бергамо, Вільнюс, Краків, Познань та Варшава. Однак зараз при спробі придбати квитки в ці міста видає лише "На жаль, цей пошук не приніс результатів; розширте критерії пошуку та повторіть спробу".

З Херсона маршрутна мережа Ryanair включала Відень, Краків та Варшаву. Проте купити квитки з Харкова до цих міст також поки що неможливо.

Наразі в авіакомпанії поки що не прокоментували ситуацію. Раніше Ryanair скасовував всі маршрути, заплановані на лютий, до кінця місяця. Проте цього разу вперше продаж було зупинено на всі рейси одразу з двох аеропортів.

Читайте також:

Авіакомпанія SkyUp Airlines незабаром відкриває нові рейси. Харків'яни зможуть обирати із 13 міст. Вже відомі ціни на квитки та попередній розклад вильотів.

Wizz Air запустив рейс з Харкова до Берліна. Вильоти відбуватимуться протягом двох місяців. До речі, в один із місяців квитки коштуватимуть дешевше, ніж другого. Детальніше про ціни та розклад читайте тут.

У зимовій польотній програмі Wizz Air з України відбулися значні зміни. Таким чином було скасовано 20 напрямків з України. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися