Скільки Харкову обійшлися новорічні свята: названо суму

Харків опинився на третьому місці в Україні щодо витрат на новорічні святкування

Харкові перед Новим роком перетворили на справжню казку, прикрасивши безліч святкових локацій, а також величезною кількістю ілюмінацій. А головна ялинка міста стала однією із найпопулярніших фотозон у городян. Стало відомо, скільки на оформлення міста до Нового року було витрачено грошей. Про це повідомляє видання "Вечірній Харків".

Так, за інформацією джерела, Харків опинився на третьому місці по Україні щодо витрат на святкування Нового року цього року. Про це свідчать дані системи держзакупівель Prozorro.

Загалом новорічні локації коштували місту майже дев'ять мільйонів гривень. 4,4 млн гривень витратили на прикрасу двох площ міста, ілюмінацію, а також прикраси для головної ялинки у Харкові. Щоб прикрасити парк імені Горького було витрачено ще 4,5 млн гривень.

До речі, на першому місці за видатками опинився Дніпро. Місту святкування обійшлося у понад 70 млн гривень. Друге місце посіло місто Запоріжжя. Приблизно 10,5 млн гривень було витрачено містом на новорічні локації, ілюмінацію та інше.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що в Мережі опублікували відео, в якому показали, як виглядає новорічний Харків увечері з висоти. З настанням вечора чи не кожна вулиця міста перетворюється на новорічну фотозону з яскравими інсталяціями на фоні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на стані міськради з'явилася фотозона з рухомими фігурками Санта-Клаусів, оленів та фей. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися