Стало відомо, коли в Харків повернеться McDonalds

Як влада Харківської області повертає бізнес в регіон

В Харків та області поступово повертається бізнес. Про це розповів заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов в інтерв’ю інтернет-виданню “Думка”. За його словами, у Харківській області від початку року зареєстрували близько 8 тисяч ФОПів.

Євген Іванов зазначив, що зараз тривають перемовини із McDonalds, бо це теж тисячі робочих місць з урахуванням логістики.

Щодо повернення бізнесу в Харків та область заступник начальника Харківської ОВА повідомив, що влада зустрічається і з менш публічним бізнесом, але також провідними виробниками. “Ми допомагаємо у правильному бронюванні людей, підключенні світла тощо. Є певний перелік питань, де держава може або проконсультувати, або допомогти бізнесу, особливо іноземному. Якщо іноземці взагалі не бачать контакту з місцевою владою, вони категорично не хочуть повертатися. Вони дуже гарно реагують, коли ми самі виходимо на них із листами, із пропозиціями зустрітися. Це їх розгортає, вони бачать зворотний зв'язок”, - зазначив Євген Іванов. 

При цьому представник Харківської ОВА повідомив, що перспектива повернення McDonalds є. “Без конкретних поки що дат. Ми в принципі працюємо над тим, щоб це відбулося, умовно, найближчим якимось часом”, - резюмував він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині планують збільшити посівні площі.

Зараз аграрії регіону працюють на площі в 1 млн 178 тис. гектарів. Ця площа на 12,5% більша ніж торік. За словами Євгена Іванова, такого результату вдалося досягти завдяки деокупації майже всієї території Харківської області, відновлення роботи господарств та обстеження сільгоспугідь.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися