На Харківщині подешевшало пальне: ціни

За день на Харківщині змінилися ціни на бензин та автогаз

Стали відомі актуальні ціни на паливо на автозаправних станціях Харківської області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За інформацією джерела, за останню добу на Харківщині подешевшав бензин А-95. На день раніше його вартість становила 50,83 грн/л. Також за цей час у ціні змінився автогаз. За день раніше його вартість становила 42,31 грн/л. Колишні ціни залишилися на бензин А-92 та дизельне паливо.

Середні ціни на пальне в Харківській області

Бензин А-95 50,60 грн/л;

Бензин А-92 – 50,00 грн/л;

Дизельне паливо – 56,67 грн/л;

Газ автомобільний – 41,96 грн/л.

Ціни на АЗС в Харківській області:

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харкові почала дешевшати популярна ягода. Експерти спостерігають загальне зниження цін на імпортну ягоду виробництва Польщі та Туреччини. Через окупацію Херсонської області сезон цієї ягоди почався пізніше, ніж зазвичай, що призвело до зниження цін.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Фахівці розповіли, яку воду не можна пити у Харкові. Після взяття проб та перевірки води з одного з джерел з'ясувалося, що вона може бути небезпечною для вживання. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові, попри війну, елітна нерухомість продовжує продаватися, а ціни знижуються на відміну від дешевих пропозицій. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися