На Харківщині подешевшало пальне: які зараз ціни на АЗС

Стали відомі актуальні ціни на бензин, дизельне паливо та автогаз на автозаправних станціях

За останній тиждень у Харкові та Харківській області впали ціни на пальне. Про це повідомляє сайт Мінфін.

Так, у період із 27 липня по 2 серпня на АЗС у Харківській області впали ціни на бензин А-95. У липні ціна за літр бензину становила 50,60 грн., а сьогодні його продають по 50,20 грн./л. На 50 копійок за тиждень подешевшав бензин А-92. Нині його вартість складає 49,50 грн/л. Цінник на дизельне паливо впав із 55,50 грн/л до 54,78 грн/л. Автомобільний газ подешевшав із 29,66 грн/л до 28,98 грн/л.

Середні ціни на пальне в Харківській області

Бензин А-95 преміум – 50,75 грн/л;

Бензин А-95 – 50,20 грн/л;

Бензин А-92 – 49,50 грн/л;

Дизельне паливо – 54,78 грн/л;

Газ автомобільний – 28,98 грн/л.

Ціни на АЗС у Харківській області:

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У Харкові почала дешевшати популярна ягода. Експерти спостерігають загальне зниження цін на імпортну ягоду виробництва Польщі та Туреччини. Через окупацію Херсонської області сезон цієї ягоди почався пізніше, ніж зазвичай, що призвело до зниження цін.

 Фахівці розповіли, яку воду не можна пити у Харкові. Після взяття проб та перевірки води з одного з джерел з'ясувалося, що вона може бути небезпечною для вживання. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові, попри війну, елітна нерухомість продовжує продаватися, а ціни знижуються на відміну від дешевих пропозицій. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові та Харківській області перевірили 10 місць для купання на територіях, де не ведуться бойові дії. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 7 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися