У Харкові та області подорожчали сигарети та алкоголь: названо нові ціни

Стали відомі актуальні ціни на тютюнові вироби та алкоголь у Харкові та області

За останній місяць у Харкові та Харківській області змінилися ціни на тютюнові вироби та алкогольні напої. В оновленій статистиці на сайті Держстату було опубліковано нові ціни.

Цигарки з фільтром вітчизняних марок змінилися в ціні за місяць більш ніж на 6 гривень – з 54,71 грн. за пачку з 20 штук до 61,84 грн.

Тютюнові вироби з фільтром преміумкласу подорожчали більш як на три гривні. У червні ціна за пачку становила 74,72 грн., а в липні цінник зріс до 77,82 грн.

А ціна на сигарети із фільтром медіум класу, навпаки, за місяць знизилася. Раніше вартість пачки становила 67,31 грн., а в липні – 65,50 грн.

Столові вина вітчизняних марок за цей період подорожчали з 90,11 грн/0,75 л до 92,46 грн/0,75 л. Цінник на пиво вітчизняних марок змінився з 28,58 грн/0,5 л до 27,24 грн/0,5 л. Міцний алкогольний напій (горілка) за місяць впав у ціні. У червні його середня вартість становила 131,05 грн/0,5л, а у липні – 128,16 грн/0,5л.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.





Джерело: https://www.ukrstat.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися