Названі середні ціни на фрукти та овочі на ринках та в супермаркетах Харкова

Роздрібні ціни на відповідну продукцію в супермаркетах та ринках міста відрізняються

На харківських ринках та у великих супермаркетах з'являється сільськогосподарська продукція нового врожаю. Містяни мають можливість зробити запаси фруктів та овочів на осінньо-зимовий період. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією джерела, роздрібні ціни на відповідну продукцію у супермаркетах та ринках міста відрізняються. Фахівці проаналізували ціни на овочі, які можна зберігати тривалий час, у п'яти найвідоміших мережах харківських супермаркетів (Клас, Зростання, АТБ-маркет, Захоплення, Сільпо) та 14 ринках міста Кінний", "Центральний", "Тракторозаводський", "Казка" , "Промінь" та ін.).

Зазначається, що середні ціни на буряки, яблука, картопля, морква в супермаркетах нижчі, ніж на міських ринках.

Так, у середньому картопля у супермаркетах коштує 12 грн. за кг, а на ринках – 14 грн.; морква – 22 грн. проти 27 грн.; цибуля ріпчаста – 30 грн у супермаркетах проти 28 грн на ринках; буряк – 14 грн проти 20 грн; капуста білокачанна – 23 грн. проти 27 грн.; а яблука – 18 грн. проти 25 грн. за кг.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися