У Харкові подорожчали сигарети: скільки тепер коштує пачка

У Харкові та Харківській області за місяць змінилися ціни на цигарки

Вартість тютюнових виробів у Харкові та Харківській області продовжує зростати. В оновленій статистиці на сайті Держстату показали, як змінилися ціни на цигарки в період з листопада до грудня.

Так, за місяць підняли ціни на сигарети із фільтром вітчизняних марок. Зараз пачка з 20 штук коштуватиме 50,65 грн. Вартість за цей період зросла лише на дев'ять копійок.

Тютюнові вироби з фільтром медіум класу збільшились у ціні більш ніж на 60 копійок. Наразі такі цигарки продають у середньому у місті та області по 60,77 гривні.

Цигарки з фільтром преміумкласу подорожчали на 50 копійок. Раніше пачка з 20 штук обходилася покупцям у 66,48 гривні, а зараз – у 66,98 гривні.

Зазначається, що сигарети без фільтра протягом місяця не змінилися в ціні. Як і раніше, їхня середня вартість - 45,59 гривні за пачку з 20 штук.

До речі, за рік найбільше змінилися ціни сигарети з фільтром преміумкласу. За цей період їхня ціна зросла на 9,40 грн, у той час, як цигарки з фільтром вітчизняних марок подорожчали на 8,19 грн, сигарети з фільтром медіум класу 9,32. Тютюнові вироби без фільтра стали дорожчими на 6,14 грн.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що з 1 лютого у супермаркетах зміняться ціни на пластикові пакети. Харків'яни тепер платитимуть за пакети набагато більше. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові та області за рік значно подорожчали харчові продукти. Найбільше ціни збільшилися на яловичину та куряче філе. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися