Харківська мерія закупила дорогий папір: порівняння цін

Вартість однієї пачки паперу складає 218 гривень

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради уклав договір про купівлю паперу А-4 на загальну суму майже 50 тисяч гривень. У Харківському антикорупційному центрі порівняли, за якими цінами папір закуповують КП та виконавчі органи, що підпорядковуються міській раді.

Договір з постачання паперу на суму 49 990,70 грн було укладено у січні поточного року. Департамент уклав договір із ФОП Чала Віра Андрєєва. Зазначається, що оскільки ціна договору не перевищує 50 тисяч гривень, дозволяється не виробляти аукціони та закупівля може бути зроблена без використання електронної системи.

Згідно з договором, Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської мерії закуповує 229 пачок паперу А-4. У кожній із них 500 аркушів. Вартість однієї пачки паперу складає 218 гривень. За словами джерела, про покупку паперу А-4 за такими цінами стало відомо із системи публічних закупівель ProZorro.

Варто зазначити, що Харківські теплові мережі закуповують 2000 пачок паперу (500 аркушів) за ціною 165 гривень. Шевченківська РДА купує такий самий папір також по 165 гривень.

"Олексіївська виправна колонія №25" у грудні 2021 року уклала договір із ФОП Чала Віра Андріївна на постачання 40 пачок паперу А4, але за ціною 169,8 грн за одну пачку із 500 аркушів.

Читайте також:

Харківські навчальні заклади купують продукти за захмарними цінами. Ціни на сочевицю варіюються від 50 до 120 грн за кг, тоді як інші установи закуповують її набагато дешевше.
.
Після введення нового меню навчальні заклади почали закуповувати спеції. Харківський ліцей закупив спеції за "космічними" цінами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися