Яка середня зарплата у Харківській області

Скільки заробляють у Харківській області

У Харківській обласній службі зайнятості назвали середню зарплату по області, а також розповіли скільки зараз є доступних вакансій.

Так, за інформацією джерела, станом на серпень 2022 року середня заробітна плата Харківської області становить 9 084 грн. Вище середньої по області є зарплата для кваліфікованих робітників з інструментом та робітників з обслуговування та експлуатації технологічного обладнання.

Зарплату понад 15 000 гривень зараз пропонують працівникам будівельних професій: мулярам, ​​малярам, ​​зварювальникам, покрівельникам будівельним, а також електрослюсарям з ремонту електромашин, слюсарям зі збирання металевих конструкцій, водіям трамвая та тролейбуса.

На сьогодні у службі зайнятості 20,8 тисячі осіб стоять на обліку та шукають роботу. Зазначається, що така ж кількість людей була зареєстрована у центрі та у 2021 році.

У основі служби зайнятості є 1,1 тис. актуальних вакансій. Це 20% довоєнного рівня. Приблизно 84% із загальної кількості – вакансії у місті Харків. Переважно це попит на працівників робітничих професій, загалом частка таких вакансій становить 60%.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Харківський обласний центр зайнятості опублікував свіжий список вакансій, які зараз роботодавці пропонують харків'янам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Фахівці з'ясували, яка вода у Харкові та Харківській області не відповідає нормам та яку воду небезпечно вживати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів харківського проекту. Докладніше про це читайте у матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися