Закупівлі у Prozorro: на що витрачають гроші у Харківській області

Основні закупівлі стосуються укладання договорів з енергоресурсів, підготовки будівель до опалювального сезону, закупівлі медикаментів, ремонту медичних установ, закупівлі паливно-мастильних матеріалів

За останній тиждень у Харківській області у системі "Прозорро" завантажили угод на суму понад 16 мільйонів гривень. Харківський антикорупційний центр (ХАЦ) повідомив, які договори укладають у системі Прозоро закупівлі.

Більшість закупівель пов'язана з енергоресурсами, підготовкою будівель до опалювального сезону, закупівлею медикаментів, ремонтом медичних закладів, закупівлею паливно-мастильних матеріалів тощо.

У ХАЦ встановили, що Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Харківській області уклало договір на придбання паперу А4 на суму понад 670 тисяч гривень. Ціна однієї пачки – 258 гривень. Проте водночас Адміністрація Холодногірського району міста купує папір по 230 гривень за пачку, а Харківський національний автодорожній університет – 177,7 гривні. У Миколаєві, для порівняння, папір закуповують по 162,6 гривні за одну пачку.

Також підприємства на Харківщині постійно закуповують паливо.

Так, цього тижня ПЖКГ Донецьке уклало з цією компанією угоду на суму майже півмільйона гривень за ціною 59 грн/літр. - 55 грн/літр", - йдеться у матеріалі.

Тиждень тому було зафіксовано, що у смт Кегичівка селищна рада купує паливо з переплатою. Проте цього тижня підприємство із цієї громади закупили паливо за прийнятними цінами – 49 грн/л (дизельне паливо), а також 48 грн/л (А-95).

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися