На Салтівці хочуть побудувати величезний пішохідний міст над дорогою (ФОТО)

У Харкові хочуть побудувати кільцевий міст над дорогою

У Харкові на перехресті біля станції метро "Героїв Праці" може з'явитися величезний кільцевий міст для пішоходів над дорогою. Проєкт презентували представники ГО "Інститут Харкова".

Для реалізації проєкт над дорогою потрібно створити кільцевий міст з торговими точками та зонами відпочинку. Вийти з кільця на вулицю Героїв Праці можна буде в будь-якому місці. Більш того в будь-якому місці можна буде відразу потрапити у метро. Представники проєкту запевняють, що він зробить район красивішим, престижнішим і зручнішим для пішоходів.

IX_bRE8qta8RXEaP_FAVkyA5r.jpg

Інші новини інфраструктури:

 У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові у Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник, який виконаний у формі пацюка. "Феномен наук про здоров'я" - таку назву має бронзовий пацюк, який тримає в лапках пігулку, а з-під його лапок падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метри та символізує вдячність людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

У Харкові 26 вересня активісти вийшли на набережну і посадили 100 сакур.   Люди самостійно зібрали гроші та висадили частину дерев на Харківській набережній біля цирку. Сьогодні ж вони зібралися, щоб досадити другу частину.



Олег

28 вересня 2021, 14:04

представители ГО "Институт Харькова", вы там хоть закусывайте, что-ли ;))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися