На Харківщині таксі з пасажирами злетіло з мосту: ФОТО з місця події (ФОТО)

Внаслідок пригоди постраждали троє людей

У селі Нова Іванівка, що у Лозівському районі області, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Volkswagen. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП у Харківській області.

На лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Центральній таксі з пасажирами злетіло з мосту та перекинулося. На місце події виїхали правоохоронці та бригада швидкої допомоги.

picture

Опинившись на місці подій, співробітники поліції встановили, що 45-річний водій таксі підвозив чотирьох людей – трьох чоловіків та одну жінку до села Добровілля, що у Лозівському районі. Рухаючись вулицею Центральною, чоловік не вибрав безпечну швидкість руху та машина злетіла з мосту, після чого перекинулася.

Внаслідок пригоди постраждали двоє пасажирів 42-х та 62-х років, а також водій транспортного засобу. Медики, які прибули на місце аварії, госпіталізували постраждалих із різними травмами.

picture

Інформація про ДТП була зареєстрована у журналі єдиного обліку. На цей момент подробиці події встановлюються.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що на трасі під Харковом сталася масова ДТП. Внаслідок ДТП загинула одна людина та ще двоє отримали травми. У пресслужбі поліції опублікували світлини з місця події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на засіданні суду Коля Харківський звернувся до дочки загиблого у ДТП. Харківський тихо промовив на адресу дівчини: "Менше бухим їздити треба" після того, як у неї трапилася словесна суперечка з адвокатом підозрюваного. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися