Що буде з цінами на проїзд у громадському транспорті Харкова найближчим часом

Харківська влада розповіла, чи варто городянам очікувати підвищення цін на проїзд

У ході сьогоднішньої пресконференції заступник міського голови з інфраструктури міста та Член виконкому Харківської міськради Євген Водовозов відповів на питання, що цікавить багатьох харків'ян, про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. Про це повідомляє видання Depo.Харків.

Євген Водовозов розповів, що найближчим часом підіймати ціну на проїзд у громадському транспорті, зокрема й метро, не збираються. Водночас найближчим часом не підійматимуть ціни на тепло- та водопостачання у місті.

За словами заступника міського голови, перегляд тарифів зазвичай триває від трьох до чотирьох місяців. На цей момент це питання поки що навіть не розглядається.

Міська рада планує запровадження диференціального тарифу. Однак, щоб втілити задум у життя, необхідно зробити підрахунки з урахуванням усіх видів транспорту, даних про повний пасажиропотік.

Водовоз підсумував, що прорахунки будуть зроблені після того, як відновиться пасажиропотік. Цим займаються спеціалізовані компанії, які вміють прораховувати тарифи для всіх міст Європи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що стало відомо, чи збираються в Харкові вводити обмеження на проїзд у метро для тих, хто не зробив вакцинацію. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що з 6 грудня у Харкові та Харківській області почали діяти нові карантинні правила, ухвалені згідно з постановою уряду №1236. Також було прийнято рішення щодо обмеження так званого "жовтого" сертифікату, що видається після отримання першої дози щеплення. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися