Чи закриють у Харкові метро для невакцинованих

Стало відомо, чи збираються в Харкові вводити обмеження на проїзд у метро для тих, хто не зробив вакцинацію

Попри покращення ситуації з коронавірусом у Харкові та переходу у "жовту" карантинну зону, у місті продовжують запроваджувати нові обмеження. Заступник міського голови з інфраструктури міста Євген Водовозов розповів, чи вводитимуть обмеження на проїзд у метро для невакцинованих, передає видання Depo.Харків.

Так, під час сьогоднішньої пресконференції Євген Водолазов заявив, що на сьогодні у місті не збираються запроваджувати нові обмеження щодо громадського транспорту. Тобто, городяни й надалі зможуть вільно здійснювати поїздки у харківському метро.

Також Водовозову було поставлене питання про те, чи планує міська влада запроваджувати додаткові обмеження у громадському транспорті для тих, хто не пройшов вакцинацію. На це заступник міського голови з інфраструктури міста відповів, що поки що такого у планах немає.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що з 6 грудня у Харкові та Харківській області почали діяти нові карантинні правила, які були прийняті згідно з постановою уряду №1236. Також було прийнято рішення щодо обмеження так званого "жовтого" сертифікату, що видається після отримання першої дози щеплення, зі 120 днів до 30. Далі потрібно зробити друге щеплення, щоб отримати "зелений" сертифікат. "Сертифікат одужання від COVID-19 діє 105 днів з дати встановлення діагнозу". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що з 6 грудня на атракціони в парку Горького пускають не всіх. Відвідування атракціонів буде можливим лише для городян, які мають при собі певні документи. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися