У Харківській області подорожчає проїзд

Підвищення тарифів відбудеться з 23 січня

У місті Ізюм, що на Харківщині, встановили новий тариф на проїзд. Містяни платитимуть більше на кілька гривень. Про це повідомляє місцеве видання "Обрії Ізюмщини".

За інформацією джерела, вчора, 12 січня, під час засідання виконавчого комітету Ізюмської міської ради було ухвалено рішення щодо підвищення цін на проїзд у громадському транспорті для городян.

Таким чином, на автобусних маршрутах ТОВ "Ізюмське АТП" та ФОП Кругова Л.Г. вартість проїзду зросте до 10 гривень. Видання зазначає, що нові тарифи почнуть діяти з кінця наступного тижня, з 23 січня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині в електричках подорожчав проїзд. Підвищення тарифів на проїзд пов'язане зі збитковістю пасажирських приміських перевезень і необґрунтовано низькою вартістю. Зазначається, що ціни на проїзд в електричках стали вищими у середньому на 12%. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у грудні 2021 року заступник міського голови з інфраструктури міста та член виконкому Харківської міськради Євген Водовозов відповів на питання, що цікавить багатьох харків'ян, про підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. За його словами, найближчим часом підвищувати ціну на проїзд у громадському транспорті, зокрема й метро, не збираються. У майбутньому Харківська міська рада планує запровадження диференціального тарифу. Однак цього необхідно буде здійснити підрахунки з урахуванням усіх видів транспорту, даних про повний пасажиропотік. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися