У Харкові безвісти зник чоловік: його знайшли вбитим у власному авто (ФОТО)

Чоловіка розшукували протягом шести днів

У Холодногірському районі Харкова виявили мертвим безвісти зниклого чоловіка. Бездиханне тіло знаходилося у припаркованому автомобілі, що належить загиблому. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП в Харківській області.

23 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Honda Accord, припаркованій на вулиці Ігоря Муратова, лежить труп. Про страшну знахідку правоохоронцям повідомив випадковий перехожий, який помітив в авто мертву людину. На адресу виїхала слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, кінологічна служба.

picture

Прибувши за вказаною адресою, поліціянти встановили, що на тілі чоловіка присутні сліди насильницької смерті. Незабаром було встановлено особу загиблого. Ним виявився 39-річний харків'янин, який раніше зник. Його пошуки проводились із 18 січня.

Тіло загиблого було направлено на експертизу, за допомогою якої буде встановлений точний час і причина смерті. На цей момент подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області знайдено мертвим зниклий чоловік. Поліція разом із волонтерами та родичами розшукували безслідно зниклого чоловіка протягом кількох місяців. Докладніше про цю подію читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що зниклого у харківському екопарку чоловіка знайшли мертвим. Його пошуки проводилися впродовж 10 днів. Наступного дня після зникнення біля вольєра лося виявили одяг та кросівки зниклого. У поліції розповіли подробиці цієї жахливої події. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися