У Харківській області знайдено мертвим зниклого безвісти чоловіка

Пошуки тривали майже два місяці

У місті Люботин, що на Харківщині, виявлено мертвим 37-річного Ярослава Сіренка. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

19 січня волонтери опублікували на сторінці загону інформацію про те, що пошуки зниклого за загадкових обставин чоловіка завершено. Його виявили мертвим. Де його знайшли та чи є підстави припускати, що до смерті чоловіка хтось причетний - невідомо. Подробиці встановлюються.

Ярослава Сіренка розшукували з листопада минулого року. За інформацією волонтерів, 21 листопада чоловік вийшов з дому і не повернувся. З того дня він перестав виходити на зв'язок зі своїми родичами. Правоохоронці, волонтери, родичі, а також небайдужі люди шукали Ярослава всі два місяці.

picture


Читайте також:

• На Харківщині розшукують жінку, яка пропала у 2000 році. Тоді Ірині було 19 років. Вона поїхала на заробітки в іншу країну і за загадкових обставин зникла. Через деякий час після її від'їзду родичі зовсім втратили з Іриною зв'язок. Через 22 роки правоохоронці не залишають надію розшукати жінку.

• У Харкові безвісти зникла 40-річна жінка. Увечері вона поверталася додому з Кінного ринку. Проте того дня вона так і не прийшла. Рідні забили на сполох і звернулися до поліції. Її пошуки продовжуються з 21 грудня 2021 року.

• У Харкові пропав 23-річний хлопець. Рано вранці він вийшов зі свого будинку, але надвечір так і не повернувся. Зараз його пошуками займається поліція та волонтери. Крім того, волонтери просять харків'ян переглянути записи з реєстраторів, сподіваючись дізнатися, куди того ранку направлявся зниклий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися