Харків'янин сяде у в'язницю на шість з половиною років за наркоторгівлю

Розкладав згортки з PVP і метадоном, фотографував і наносив на фото написи

У Харкові Московський районний суд визнав винним 28-річного чоловіка в незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин і наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України, ч. 1 ст. 309 КК України) та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк на 6 років 6 місяців з конфіскацією майна. Про це повідомляє п ресс-служба Харківської обласної прокуратури.

Як повідомили в Салтівської окружній прокуратурі, досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік робив тайники і розкладав згортки з PVP і метадоном, фотографував і наносив на фото написи. Після цього чоловік відправляв зазначені фото оператору, який забезпечував продаж зазначених коштів через Інтернет.

В ході досудового розслідування викрито 10 епізодів злочинної діяльності наркоторговця. 26 липня 2021 Московський районний суд. Харкова призначив покарання чоловікові у вигляді позбавлення волі строком на 6 років 6 місяців з конфіскацією майна.

Довідка: вирок в законну силу не вступив, триває термін на апеляційне оскарження.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", вихованка кінологічного центру ГУНП в Харківській області службовий собака Миру виявила чоловіка , який займався розповсюдженням наркотиків.

У Харківській області 71-річна жінка намагалася пронести наркотики через пропускний пункт з Росією . Натренований на пошуки наркотиків службовий собака відчула наркотики у бабусі за пазухою, хоча вона і намагалася відвернути собаку сумкою. Відзначається, що жінку затримали прикордонники спільно з представниками митниці в пункті пропуску "Гоптівка".

У пункті пропуску через російсько-український кордон "Гоптівка" військовослужбовці Харківського прикордонного загону та митники виявили у громадянки Росії наркотичну речовину, заховану в каві.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися