У Харкові чоловік тиждень жив із трупом на балконі (ФОТО)

Вирішивши позбутися тіла, чоловік загорнув його в будівельний мішок і викинув у ставок

У Харкові чоловік вчинив убивство своєї сусідки, а потім сховав її труп на своєму балконі, після чого ще тиждень його там тримав. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що в Основ'янському районі міста у ставці на вулиці Грозненській виявлено тіло жінки зі слідами насильницької смерті. Труп помітила місцева мешканка. Вона ж і звернулася до поліції.

Через деякий час до місця пригоди прибули правоохоронці. Під час огляду трупа загиблої поліцейські помітили, що її ноги були пов'язані між собою шнурком, а до стоп приклеєні скотчем шматки асфальту.

Особу загиблої було встановлено. Нею виявилася 42-річна місцева мешканка, яка проживає в будинку на вулиці Грозненській разом зі своєю матір'ю та сином.

Мати загиблої розповіла поліцейським, що востаннє бачила доньку приблизно місяць тому. Однак у поліцію про зникнення вона не повідомляла, оскільки донька вела асоціальний спосіб життя і вже неодноразово йшла надовго з дому. Крім того, жінка знала, що її дочка підтримує тісні стосунки із 43-річним сусідом.

Сам сусід заявив стражам порядку, що востаннє бачив жінку приблизно місяць тому і не знає, де вона може бути. Інша сусідка повідомила, що востаннє бачила загиблу на початку грудня в компанії іншого сусіда.

Таким чином оперативники вийшли на слід людини, ймовірно, причетної до скоєння злочину. Було встановлено, що чоловік раніше засуджений за крадіжку і підозрювався у скоєнні грабежу. Незабаром правоохоронцям удалося зібрати докази його причетності до вбивства своєї сусідки.

picture

Як виявилося, 7 грудня загибла разом із ще одним 50-річним чоловіком вживала алкоголь у квартирі у підозрюваного. У ході застілля між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Власник квартири вдарив жінку кулаком в обличчя, після чого та впала на підлогу. Чоловіки тим часом залишили жінку і перейшли до іншої кімнати, щоб продовжити гуляння. До кінця їхніх посидень постраждала вже була мертва.

Хазяїн квартири виніс труп на балкон та закрив. Проживши тиждень із трупом у квартирі, чоловік вирішив позбутися його, тому замотав у будівельний мішок і викинув його у ставок, неподалік свого будинку.

У скоєнні злочину харків'янин зізнався. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області в будинку знайшли понівечений труп жінки. Поліцейські встановили, хто причетний до її вбивства. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області на жінок у їхньому будинку вночі напав невідомий із сокирою. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися