У Харкові в ставку знайшли тіло зниклої жінки: подробиці (ФОТО)

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві харків'янки

У Харкові виявили вбиту жінку, яка зникла на початку грудня. Після зникнення родичі харків'янки не заявляли до поліції про її зникнення, оскільки вона вела асоціальний спосіб життя і нерідко йшла з дому. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За словами джерела, на слід злочинця вдалося вийти завдяки опитуванню сусідів та родичів загиблої. Ним виявився раніше засуджений сусід жінки. Зазначається, що 11 січня 2022 року йому було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

picture

Чоловік підозрюється в навмисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Якщо вина підозрюваного буде доведена, йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном від семи до десяти років.

picture

У пресслужбі Харківської обласної прокуратури також опублікували фото із місця виявлення трупа. На знімках видно шматки асфальту, який злочинець примотав скотчем до ніг загиблої, щоб тіло пішло на дно.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 8 січня в Основ'янському районі міста у ставку на вулиці Грозненській виявлено тіло жінки зі слідами насильницької смерті. Як виявилось, її вбив сусід, у якого вона була в гостях. У ході застілля між ними трапилася сварка та чоловік вдарив свою гостю. Жінка впала на підлогу, а господар будинку разом зі своїм приятелем перемістилися до іншої кімнати. До кінця застілля постраждала була вже мертва. Ще тиждень злочинець ховав тіло на балконі, а потім все ж таки вирішив його позбутися і викинув у ставок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині в будинку виявили понівечений людський труп. Як виявилося, до вбивства був причетний коханий загиблої. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися