Харків накриє мокрий сніг: синоптики розповіли, коли погіршиться погода

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області

Цього тижня у Харкові та Харківській області очікуються чергові зміни у погоді. На харків'ян очікує потепління, мокрий сніг, ожеледиця, а потім похолодання. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Після невеликого "затишшя", як у місто, так і в область, знову настане негода. Синоптики зазначають, що до кінця тижня йтиме мокрий сніг. До ночі температура падатиме до 4-6 градусів нижче 0, а на ранок на дорогах буде ожеледиця.

27 січня, як передає джерело, у місті й області буде хмарна погода. Вночі та вранці місцями туман. Температура повітря вночі 11 морозу, вдень 4-6 градусів морозу. На дорогах ожеледиця.

У п'ятницю, 28 січня, у місті та області очікується різке потепління після сильних нічних морозів. Вдень температура повітря підніметься до +1 градуса. При цьому впродовж дня йтиме мокрий сніг. Потім на ніч температура впаде до -9 градусів. Синоптики попереджають, що на ранок знову буде ожеледиця.

На вихідних у Харкові та Харківській області також продовжуватиметься мокрий сніг. У суботу як вдень, так і вночі температура повітря буде до +1 градуса. У неділю вдень температура повітря підніметься до +1 градуса, а до ночі впаде до -6.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що цих вихідних у парку Горького святкуватимуть Східний Новий рік. Усіх харків'ян запрошують на свято. Вже відома програма заходів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мешканці Харкова зняли на фото рідкісне природне явище. Раніше вважалося, що той, хто побачив це оптичне явище, буде щасливим протягом усього року, що залишився.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися