Як у Харкові відзначатимуть Східний Новий рік: програма заходів у парку Горького

Стала відома програма заходів у Харкові на Східний Новий рік

У Центральному парку культури та відпочинку імені М. Горького відсвяткують Східний Новий рік. Приєднатися до святкувань запрошують усіх харків'ян. Про це повідомляється у пресслужбі парку.

Відзначатимуть свято у неділю, 30 січня. Головні події відбудуться у Розважальному центрі, який підготують до свята та прикрасять китайськими ліхтариками, аби створити відповідну атмосферу.

У заході візьмуть участь представники к-поп культури, Харківської обласної федерації Го, а також майстри з японських бойових мистецтв.

Цього дня у Харкові вперше проведуть фестиваль косплею Risu Fest, під час якого гостям представлять картини у стилі аніме на виставці, проведуть відкриті заняття з гри у Го, а також проведуть показові поєдинки з кендо. Крім того, гостям запропонують сплести китайський "вузлик щастя".

picture

Виступ учасників розпочнеться о 16:00 у Розважальному центрі. За годину на Головній сцені парку відбудеться конкурсна програма "Рік Чорного Тигра".

О 18:00 на площі з'явиться 14-метровий китайський Дракон у супроводі кількох традиційних левів Ву Ши. Варто зазначити, що танець цих персонажів є основною частиною зустрічі Східного Нового року.

Потім на Головній сцені виступить команда К-РОР і розпочнеться дискотека з азійськими хітами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові планують побудувати скейт-парк і памп-трек. На виготовлення проєктно-кошторисної документації планується витратити 66 млн гривень.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові незабаром настане довгоочікуване потепління. Синоптики озвучили дату та дали прогноз погоди на поточний тиждень. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися