Нічні морози та снігопад: якою буде погода у Харкові на вихідних

Прогноз погоди на 29 та 30 січня у Харкові

На вихідних мешканців Харкова та Харківської області очікується снігова погода. При цьому настане невелике потепління, але нічні морози поки що не підуть. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, у суботу, 29 січня, у Харкові протягом усього дня йтиме сніг. У цьому температура повітря очікується від -1 до 1 градуса. Вітер уночі південно-західний, удень західний, 7-12 м/с. На дорогах ожеледиця. До ночі температура повітря залишиться такою самою. Також упродовж ночі йтиме сніг.

В області в цей день погода буде ясна. Після нічних морозів температура повітря вдень підніметься до 1-го. Вночі очікується від -1 до 1 градуса.

У неділю, 30 січня, температура повітря вдень знову збільшиться до 1 градуса. Водночас синоптики прогнозують садки у вигляді снігу. Зазначається, що снігова погода буде до самого вечора. На ніч температура повітря впаде до -5 градусів. Харків'ян також попереджають про те, що на дорогах може бути ожеледиця.

На Харківщині 30 січня також пройде сніг вдень, а температура очікується від -1 до 1 градуса. Вночі знову повернеться мороз - від 3-5 градусів нижче 0.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківському зоопарку показали зимові розваги японського макака. Щоб тварини не нудьгували, співробітники їм влаштовують справжні квести. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що харків'яни помітили рідкісне атмосферне оптичне явище. Фотографії явища опублікували у соціальній мережі. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися