Погода у Харкові на День святого Валентина: синоптики озвучили прогноз

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 14 лютого

У День святого Валентина або, як його ще називають, День усіх закоханих, багато хто планує прогулянки різними красивими та романтичними місцями міста. У цей день погода порадує харків'ян та дозволить втілити усі плани. Синоптики передають, що 14 лютого буде сонячним і без опадів. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за інформацією джерела, 14 лютого у Харкові протягом дня буде плюсова температура. Стовпчики термометра покажуть до 2 градусів. У давнину погода буде без істотних опадів. Вітер південний, 5-10 м/с.

Вночі 14 лютого температура повітря впаде до -10 градусів. На ранок на дорогах і тротуарах може бути ожеледиця, тому харків'ян попереджають бути обережнішими.

У Харківській області у День святого Валентина також очікується сонячна погода протягом дня. Температура повітря варіюватиметься від 0 до 2 градусів тепла. Вітер південний, 5-10 м/с.

Читайте також:

• 14 лютого по Харкову курсуватиме "трамвай закоханих". Для його пасажирів упродовж всієї поїздки гратиме романтична музика, а у цей час закоханим розповідатимуть історії про кохання, пов'язані з Харковом. Також передбачено шоу-програму та розіграш призів.

• Жителів міста Харків запрошують відсвяткувати День святого Валентина у Центральному парку культури та відпочинку імені Горького. Адміністрація парку вже оприлюднила святкову програму на 14 лютого.

• Харків'яни можуть привітати бездомних тварин, які мешкають у притулку, з Днем святого Валентина, передавши їм валентинку з найкращими побажаннями. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися