Харків'янам пропонують привітати безпритульних тварин із Днем святого Валентина: що для цього потрібно

Подарувати бездомним котам та собакам частинку свого кохання може кожен, вік учасників акції не має значення

Харківський міський притулок для безпритульних тварин організовує до Дня святого Валентина соціальну акцію під назвою "Валентинка для тваринки". Про це повідомляється на сторінці "КП Центр поводження з тваринами" у Facebook.

Жителям міста пропонують подарувати на 14 лютого валентинку вихованцям, які мешкають у притулку. Створити святкову листівку зможуть як школярі, так і пенсіонери. Зазначається, що валентинку можна купити вже готову або її можна зробити своїми руками. Головне – не забути її підписати та залишити теплі слова. До речі, минулого року притулок отримав понад 1000 листів та валентинок від харків'ян.

Що потрібно, щоб взяти участь в акції:

• придбати або самостійно зробити валентинку;

Вибрати вихованця, якому ви хотіли б відправити валентинку і написати на листівці свої побажання;

• Надіслати свій лист поштою до Харківського міського притулку за адресою: Україна, м. Харків, 61031, пр-т Гагаріна, 358 КП "Центр поводження з тваринами".

Листи прийматимуть до 10 лютого. Найкращі листи співробітники притулку опублікують у соціальній мережі, а також прикрасять ними стенди у Pets – Friendly дворі на вулиці Бібліка.

picture

Читайте також:

• У День святого Валентина по Харкові їздитиме "Трамвай закоханих". Такий подарунок для городян роблять п'ятий рік поспіль. Усередині трамвай буде тематично оформлено, а протягом усієї поїздки гратиме романтична музика.

• У Мережі з'явилося відео Харківського лісопарку з висоти пташиного польоту. Автору ролика вдалося відобразити зайця-русака, який причаївся між деревами. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися