День святого Валентина: Харковом їздитиме «Трамвай закоханих»

"Трамвай закоханих" виходить на рейс уже п'ятий рік поспіль

У лютому за традицією відзначають найромантичніше свято року - День святого Валентина. У харків'ян 14 лютого знову з'явиться можливість покататися зі своєю другою половинкою на "Трамваї закоханих". Про це повідомляє видання "Харківські вісті".

П'ятий рік 14 лютого на рейс виходить незвичайний трамвай. Його прикрашають до свята та роблять усередині романтичну атмосферу. Проєкт реалізується за підтримки Харківської мерії, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту та Харківського міського центру дозвілля молоді.

За словами джерела, маршрут трамвая на свято ретельно продуманий. Він курсуватиме історичним центром Харкова, проходитиме через основні вулиці міста — вул. Сумська та вул. Клочковська, прямуючи до Центрального парку культури та відпочинку ім. М. Горького.

Зазначається, що для тих, хто вирішить провести вечір зі своєю другою половинкою, проїхавшись на цьому трамваї, буде підготовлено шоу-програму. Закоханим розповідатимуть історії кохання, пов'язані з Харковом, а також у них буде можливість взяти участь у романтичній фотосесії. Також протягом усієї поїздки буде відповідний музичний супровід, а від партнерів проєкту для пасажирів передбачено розіграш подарунків.

Трамвай розпочне свою подорож містом о 18:00. Місце зустрічі: ст.м. "Південний вокзал" трамвайне коло. Курсувати "Трамвай закоханих" буде півтори години.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що харків'ян запрошують на цікаву та незвичайну виставку.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському зоопарку продовжили безкоштовний вхід до березня 2022 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися