Стало відомо, яка погода очікує на Харків та область у п’ятницю

У Харківському гідрометцентрі попередили жителів області про дощ

У п'ятницю, 21 травня, в Харківській області триватиме прохолодна погода. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Регіональний центр із гідрометеорології.

За прогнозом спеціалістів, уночі під впливом малорухомого фронту очікуються дощі. Тоді як вдень поле підвищеного тиску сприятиме сонячній погоді.

Очікується мінлива хмарність. Крім того, вночі ймовірний невеликий дощ.

Вдень також місцями синоптики прогнозують короткочасний дощ.

Вітер матиме північний напрямок і досягатиме 7-12 м/с.

За даними гідрометцентру, температура повітря завтра вночі становитиме від 8 до 13 градусів тепла, а вдень сягатиме 18-23 градусів із позначкою "плюс".

У Харкові згіднл прогнозу погоди також очікується невеликий дощ вночі, але вдень буде без опадів. Температура повітря в центрі області дорівнюватиме вночі 9-11 градусів тепла, тоді як вдень – від 18 до 20 градусів тепла.

Повідомляється, що температурні рекорди у Харкові в минулі роки становили 31,8 градусів тепла максимально у 1967 році та 3,7 градусів із позначкою "плюс" мінімально у 1974 році.

Нагадаємо, у Харківській області найближчими днями потепління не буде. До кінця робочого тижня дощитиме та буде прохолодно. Про деталі погодних умов розповіли у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Як повідомляв портал "Коментарі", у цьому році весь світ святкує вже 15-ий День вишиванки. Кожного року у свята різна дата, але завжди - третій четвер травня.

Харків'яни охоче беруть участь у різнобарвному святкуванні: вбираються у вишиті сорочки, сукні, хустки та чекають на вечірню "Вишиванкову ходу".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися