Коли до Харкова прийдуть заморозки

У Харківській області збережеться суха і тепла погода

У Харкові та області погоду визначає поле підвищеного тиску. Тому в понеділок і вівторок збережеться суха і помірно тепла погода. Про це розповіли синоптики з Харківського гідрометцентру.

У понеділок, 17 жовтня, буде хмарно з проясненнями та без опадів. Північний вітер досягне швидкості від 5 до 10 м/с. Температура повітря вночі протримається від 2 до 7 градусів тепла, а вдень - від 9 до 14 градусів. У самому Харкові вночі буде від 3 до 5 градусів тепла, а вдень - від 11 до 13.

У вівторок, 18 жовтня, місцями можливий туман. Північно-західний вітер залишиться на позначці в 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 5 градусів тепла, а вдень  - від 9 до 14 градусів.

Синоптики зазначили, що зараз холоднішає в західних областях України, проте в Харкові заморозків поки не буде.

Інші новини:

В смт Бабаї волонтери облагороджують берег річки Уди. Люди вийшли вже на 22-й суботник. Цього разу вони висадили дерева на першому острові, який ще недавно був завалений сміттям. За день волонтери посадили 100 саджанців ведмежих горіхів. Крім цього, острів прикрасили молодими берізками, софорами та шовковицею. Жителі вже висадили кілька тисяч дерев волоського горіха, маньчжурського каштана, дуба, мигдалю, фісташок, глоду. Активісти хочуть створити їстівний ліс.

В січні 2021 року в.о. мера Харкова Ігор Терехов заявив, що до кінця опалювального сезону в Харкові вартість опалення і гарячої води підіймати не будуть. І навіть розмістив зовнішню рекламу з цією обіцянкою від своєї особи. Проте вже в лютому харків'яни отримали платіжки з підвищеними тарифами. Після скандалу у соцмережах і запитів журналістів мерія пояснила, що ціна послуги підвищилася через технічну помилку. Після цього міськрада провела перерахунок платежів за опалення і гарячу воду в лютому 2021 року



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися