Якою буде погода у Харківській області 25 листопада: озвучено прогноз

Вночі температура опуститься до 7 градусів морозу

У четвер, 25 листопада, на Харківщині очікується мінлива хмарність. Опадів у регіоні не прогнозується. Про це свідчать дані Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Зазначається, що стовпчики термометрів у Харківській області вночі опустяться до 7...2 градусів морозу, а вдень потеплішає до 0...+5 градусів.

Містом очікується температура в межах +2...+4 градусів тепла вдень, а вночі температурні показники знизяться до 5...3 градусів зі знаком "мінус".

Вітер у регіоні 25 листопада очікується південно-західний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, що у зв'язку із впливом антициклону "Walpurga" у Харківській області переважно холодна та суха погода.

Зазначимо, що у Харківській області екологи увірвалися з перевіркою до "Житлово-комунального господарства Золочівської селищної ради". Господарство перевищувало нормовану кількість допустимого скидання відходів.

Раніше видання "Коментарі" писало, що у Харківському районі багато років забруднювали річку Уди. Головним забруднювачем виявилася Темнівська виправна колонія №100. У колонії під керівництвом державної кримінально-виконавчої служби виробляють різні товари та займаються переробкою пластику. Прокуратура встановила, що протягом багатьох років на території функціонувала частково зруйнована каналізація, яка вже не стоїть на експлуатаційному обліку. Саме через цей комплекс відходи і потрапляли до Удів. Скидання нечистот, на щастя, припинили. На території колонії встановили місця для збору стічних каналів загальним обсягом 498 кубічних метрів. Відходи вивозять щодня спеціалізованим автотранспортом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися