Харків'ян попередили про погіршення погоди 17 грудня

Прогноз погоди у Харкові на 17 грудня

Синоптики попереджають мешканців міста Харків про те, що у п'ятницю, 17 грудня, у місті різко погіршиться погода. Про це повідомляється на сторінці Харківського регіонального центру з гідрометеорології у Facebook.

Так, за даними синоптиків, впливом активного атмосферного фронту вночі та вранці 17 грудня у Харкові та на території Харківської області очікується дощ, сніг та мокрий сніг. Зазначається, що вдень інтенсивність опадів помітно зменшиться. Проте вже надвечір очікується ожеледиця і туман, видимістю 200-500 метрів. Вітер - 7-12 м/с.

Джерело повідомляє, що температура повітря 17 грудня у Харкові та на території області максимально підніметься до 2 градусів вище 0 вдень, а вночі стовпчик термометра опуститься до -3.

Синоптики попередили, що погодні умови 17 грудня відповідатимуть І рівню небезпеки, тобто "жовтому". У зв'язку із цим городян просять бути обережними на дорогах та тротуарах.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у прогнозі погоди на новорічну ніч у Харкові відбулися зміни. Святкова ніч цього року може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові продовжують створювати новорічну атмосферу та прикрашати місто до свят. Незабаром у трьох парках з'являться нові різдвяні інсталяції, які з настанням вечора запалюватимуть вогні та створюватимуть справжнє свято для городян. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися