У Харкові прикрасять парки до новорічних свят

Декілька міських парків незабаром засяють святковою ілюмінацією

У Харкові продовжують створювати новорічну атмосферу та прикрашати місто до свят. Незабаром у трьох парках з'являться нові різдвяні інсталяції, які з настанням вечора запалюватимуть вогні та створюватимуть справжнє свято для городян. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

На робочій нараді міський голова Харкова Ігор Терехов дав доручення профільним департаментам прикрасити до Нового року Саржин Яр, парк "Зелений гай" та парк "Перемога". Мер зазначив, що у цих місцях гуляє багато людей і він хоче, щоб у кожного з них був новорічний настрій.

"Скрізь має бути красиво і має відчуватися святкова атмосфера", - зазначив Терехов.

Начальник управління екології та благоустрою Олексій Богач розповів, що у вищезгаданих парках планують прикрасити ялинки. Крім того, у пресслужбі повідомляють, що у парках встановлять святкові інсталяції, які також зможуть стати чудовою фотозоною для харків'ян.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Харків до новорічних свят перетворили на справжню казку. Яскрава ілюмінація манить городян зробити барвисті фото, а новорічні інсталяції підіймають святковий настрій. Напередодні Нового року місто поповнилося масою цікавих локацій, де можна прогулятися або навіть влаштувати фотосесію. У Мережі опубліковано фото новорічного міста. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що першого дня зими в центральному парку культури та відпочинку імені Горького увімкнули святкову ілюмінацію. У різних куточках парку було організовано тематичні зони. Крім того, вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів, а поряд із центральною клумбою розмістили новорічну фотозону. Також у парку з'явилися ще п'ять новорічних ялинок. У Мережі з'явилися фотографії прикрашеного ілюмінацією парку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися