На День святого Миколая у Харкові очікується снігопад

Прогноз погоди у Харкові на 18 та 19 грудня

Погода у ці вихідні порадує мешканців Харкова та області. За прогнозами синоптиків, святковий ранок 19 грудня, на який з нетерпінням чекають мільйони дітей, розпочнеться зі снігопаду, що подарує додатковий настрій.

За даними сайту Укргідрометцентру, на завершення робочого тижня Харків область накрив мокрий сніг. Проте завтра, 18 грудня, його, за прогнозом, більше не буде. У суботу синоптики обіцяють похмуру погоду. Температура повітря підніметься до максимально 1 градуса. На ніч очікується від -1 до +1 градуса.

Щодо Харківської області, то в суботу синоптики прогнозують мокрий сніг протягом усього дня. Температура повітря вдень також буде до +1 градуса та вночі від -1 до +1 градуса.

19 грудня, у День Святого Миколая, ранок розпочнеться у Харкові зі снігопаду, який потім йтиме протягом усього дня. Температура повітря очікується до 1 градуса вище 0, а до ночі стовпчик термометра опуститься до -4 градусів.

В області у святковий день також синоптики обіцяють снігову погоду. Температура повітря вдень - від -1 до +1 градуса, а на ніч - від -2 до -4 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові та області змінився прогноз погоди на новорічну ніч. Синоптики передають, що цьогорічна святкова ніч може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що синоптики попереджають мешканців міста Харків про те, що у п'ятницю, 17 грудня, у місті різко погіршиться погода. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися