У Харків та область прийдуть морози: синоптики назвали дату

Прогноз погоди у Харкові

У Харкові найближчими днями очікуються сильні перепади температури. Сильні морози змінюватимуть плюсова температура, а сніг чергуватиметься з дощем і просто сухою погодою. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, морози прийдуть до Харкова та Харківської області вже завтра, 22 грудня. Вдень температура повітря може опуститись до -11 градусів. Тим часом уночі очікується до -17 градусів. Наголошується, що опадів завтра не передбачається.

У четвер, 23 грудня, у Харкові та області буде сонячна погода. Температура повітря вдень - до -10 градусів. На ніч стовпчик термометра впаде до -16 градусів.

З п'ятниці прийде невелике потепління вдень, але сильні нічні морози поки що не відступатимуть. Температура повітря вдень очікується від -6 до -8, а вночі - до -16 градусів. Без опадів.

На вихідні синоптики прогнозують плюсову температуру. Вдень у Харкові та області очікується до 1 градуса. При цьому упродовж дня йтиме мокрий сніг з дощем. На ніч температура повітря впаде до -8 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що синоптики озвучили новий прогноз на новорічну ніч у Харкові. За їхніми прогнозами, цьогорічна святкова ніч може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Харків продовжує створювати новорічну атмосферу та прикрашати місто до свят. Незабаром у трьох парках з'являться нові різдвяні інсталяції, які з настанням вечора запалюватимуть вогні та створюватимуть справжнє свято для городян. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися