У Харківській області погіршиться погода: дощ та ожеледь

Якою буде погода у Харківській області

У Харківській області 2 січня вночі та вранці сніг змінюватиметься дощем, через що вже вдень на дорогах водіям доведеться боротися з ожеледицею. Про це розповіли представники Харківського гідрометцентру.

Загалом буде хмарно з проясненнями. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, при цьому вдень можливі пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла, а ввечері показники термометрів різко впадуть до 8-13 градусів морозу.

У Харкові вночі та вранці від 0 до 2 градусів морозу, а ввечері від 8 до 10 градусів морозу. У місті також очікуються невеликі опади та туман, а на дорогах ожеледиця.

Інші новини:

 У Харкові 5 грудня у готелі Kharkov Palace 5* відкрилося перше легальне казино Shangri La, яке належить міжнародній компанії Storm International. Червону стрічку перерізали власник та президент групи DCH Олександр Ярославський і засновник Storm International Майкл Боттчер.

⬤ Раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківському парку Горького з'явилася дивовижна новорічна локація. У цьому місці були встановлені різні фігури, які асоціюються із зимою та Новим роком. Фотографії були опубліковані у Мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

⬤ Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки, на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися