У Харкові та області зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 10-14 січня

Цього тижня плюсова температура у Харкові та Харківській області знову зміниться на морози, а замість сухої погоди міста накриють снігопади. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, 10 січня у Харкові та області варто очікувати опади у вигляді снігу з дощем упродовж дня, а також і ночі. Максимальна температура повітря вдень - 2 градуси вище 0. Вночі очікується до -2.

У вівторок, 11 січня, протягом усього дня у Харкові йтиме мокрий сніг із дощем. У цьому температура повітря очікується до 1 градуса тепла. На ніч похолодає до -3 градусів. В області у цей день погода буде аналогічною.

12 січня синоптики обіцяють снігопад у Харкові та Харківській області. Водночас очікується й похолодання. Вдень температура повітря впаде до -6 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до -9, при цьому продовжуватиметься снігова погода.

У четвер, 13 січня, снігопади продовжуватимуться. У цей день у місті та області буде до -8 градусів вдень та до -12 градусів уночі. При цьому сніг буде з самого ранку і не закінчиться до ночі.

На завершення робочого тижня у Харкові та Харківській області, згідно з прогнозом, буде сонячна погода. Вдень очікується -6 градусів, а вночі температура впаде до -15 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що вулиці Харкова перетворилися на безкоштовну "ковзанку". Люди насилу пересуваються вулицями міста через сильну ожеледицю і не можуть дістатися до зупинок, метро, магазинів тощо. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харківській міській раді прокоментували ситуацію із сильною ожеледицею в Харкові та пояснили, чому за лічені години місто стало "катком". Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися