На Харківщину прийшов антициклон «Bernhard»: як зміниться погода

Прогноз погоди на 13 січня у Харкові та Харківській області

Під впливом антициклону "Bernhard" у Харкові та Харківській області очікується холодна погода. Про це повідомляється на сторінці "Харківський регіональний центр з гідрометеорології" у Facebook.

Синоптики передають, що сьогодні, 13 січня, у місті температура повітря вдень упаде до -11 градусів. Опадів не очікується. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Надвечір почнеться великий сніг, проте ближче до ночі він припиниться. Вночі стовпчик термометра впаде до -13 градусів. На дорогах цього дня буде ожеледиця, тому водіїв попереджають бути обережнішими.

На Харківщині сьогодні також очікується хмарна погода з проясненнями. Сніг почнеться лише надвечір, але йти буде зовсім недовго. Вдень температура повітря впаде до -13 градусів, а ось на ніч очікується справжній мороз. Синоптики зазначають, що цієї ночі в області очікується до -20 градусів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, якою буде погода на Старий Новий рік. Синоптики дали оновлений прогноз, згідно з яким у п'ятницю, 14 січня, у місті та області настане невелике потепління. При цьому упродовж дня йтиме сніг. На ніч температура впаде до -11 градусів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мешканці Харкова стали свідками унікального природного явища – зимової веселки. Очевидці зняли неймовірну красу на відео та поділилися їм у соціальній мережі. Раніше вважалося, що для того, хто побачив узимку веселку, рік буде дуже вдалим. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися