На Харківщину йде похолодання: синоптики озвучили дату

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області

Новий робочий тиждень у Харкові та Харківській області розпочався з теплої погоди. Проте синоптики передають, що незабаром настане похолодання. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними джерела, сьогоднішній день буде теплим, а температура очікується плюсовою протягом усього дня. На ніч стовпчики термометрів впадуть до -7 градусів. Наголошується, що вдень йтиме мокрий сніг з дощем. На дорогах може бути ожеледиця.

У вівторок, 18 січня, на харків'ян очікує мокрий сніг, який йтиме протягом дня. Вночі розпочнеться снігопад. При цьому денна температура повітря -3 градуси на ніч зміниться до -5. В області у цей день очікується від -1 до -3, а в ночі - до -5 градусів.

19 січня у місто та область прийде похолодання. Вдень температура повітря впаде до -7 градусів, а на ніч синоптики прогнозують до 10 градусів нижче за 0. Водночас упродовж як дня, так і ночі йтиме сніг.

У четвер, 20 січня, у Харкові цього дня продовжуватиметься снігова погода. Температура повітря вдень впаде до -6 градусів. А вночі очікується до -11 градусів. Без опадів. В області 20 січня також упродовж дня йтиме сніг. Температура повітря - до -6 градусів вдень та до -9.. -11 вночі.

На завершення робочого тижня до Харкова та області знову прийде потепління. Вдень очікується плюсова температура – до +1 градуса, а нічні морози трохи стихнуть. Синоптики передають до -4 градусів уночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові городяни зафіксували на відео рідкісне природне явище. Раніше вважалося, що тих, хто стане свідками цього явища, протягом усього року переслідуватиме успіх. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові пройшли крижані дощі, після яких вулиці міста перетворилися на справжню ковзанку. Містяни поскаржилися на те, що відбувається в соціальній мережі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися