У Харкові та області зміниться погода: синоптики спрогнозували морози до 16 градусів

У Харкові та області очікуються різкі зміни у погоді

Найближчими днями у Харкові та Харківській області настане похолодання. Температура повітря вночі може опускатись до -16 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, сьогодні пройде без опадів. Температура повітря - до -7 градусів вдень та до -10 градусів вночі. На дорогах цього дня буде ожеледиця.

Вже у четвер, 20 січня, у місті та області зміниться погода. Як відзначають синоптики, із завтрашнього дня настане ще більше похолодання. Вночі температура повітря впаде до -16 градусів. Це буде найнижча температура завтрашньої ночі по всій країні. Тому ніч на 21 січня у Харкові та області стане найхолоднішою в Україні. Вдень очікується до 4 градусів морозу. Без опадів.

Після сильного морозу у місті та області настане потепління. У п'ятницю, за прогнозом, вдень стовпчики термометрів покажуть до -3 градусів, а вночі - до -5 градусів. При цьому упродовж дня йтиме мокрий сніг.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" передавав, що у жителі міста Харків стали свідками рідкісного природного оптичного явища цієї зими та зуміли зняти його на відео. Ролик був опублікований у Мережі. Варто зазначити, що раніше вважали, що побачити таке явище - це добрий знак. Людину, яка стала свідком подібного, вважали щасливчиком, якого протягом усього року переслідуватиме удача.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові пройшли крижані дощі. В результаті вулиці та дороги міста вкрилися шаром льоду. Городяни поскаржилися в Мережі на те, що після негоди місто перетворилося на ковзанку, якою небезпечно ходити.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися