Мороз і сонце: на яку погоду очікувати харків'янам на вихідних

Прогноз погоди на 22 та 23 січня

У майбутні вихідні синоптики прогнозують сонячну, але таку ж морозну погоду. Про це повідомляється на сайті "Укргідрометцентру".

За даними джерела, 22 січня у Харкові вдень очікується мороз до 2 градусів. Вітер - 7-12 м/с. До ночі у місті похолодає до -8. Зазначається, що у суботу опадів не очікується.

У Харківській області у цей день буде йти дощ. Вдень синоптики передають від 0 до -2 градусів, а до ночі стовпчики термометрів впадуть до -6...-8 градусів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

У неділю, 23 січня, у Харкові також утримається сонячна погода. При цьому у цей день настане невелике похолодання у порівнянні з минулим. Вдень очікується до 5 градусів нижче 0. На ніч температура впаде до 8-10 градусів морозу. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Також 23 січня подарує сонячну погоду та мешканцям Харківської області. Впродовж дня в області буде від -3 до -5 градусів. Вночі похолодає до -10 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформувала читачів про те, що у Мережі з'явилося відео, на якому зняли рідкісне природне явище. Очевидцем такого явища став мешканець Харкова. До речі, раніше вважалося, що той, хто побачив це природне явище, буде щасливим протягом усього року, а успіх буквально не залишатиме його. Крім того, завдяки цьому можна визначити, якою буде погода найближчим часом.

Також сайт "Коментарі. Харків" писав про те, що мер Харкова Ігор Терехов прокоментував ситуацію у місті, що утворилася після негоди. За розпорядженням Терехова у місті мобілізують зусилля для збирання снігу та льоду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися