Негода у Харкові: мер Терехов обурений ситуацією у місті

За розпорядженням мера у місті мобілізують зусилля зі збирання снігу та льоду

Міський голова Харкова Ігор Терехов доручив комунальникам залучити всю техніку, яка знаходиться у їх розпорядженні, для прибирання снігу та льоду із доріг і тротуарів у місті. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами мера, сьогодні він проїхався містом і побачив, що більшість магазинів і кафе/ресторанів не очищають територію перед своїми закладами. Ситуація на ринках є аналогічною. Сніг та залишки льоду скидають на проїжджу частину.

"Я знаю, що працюють комісії, виписуються розпорядження. Проте, на жаль, цього не досить. Збирайте підприємців, проводьте наради", - зазначив Терехов.

Також мер заявив, що з тими, хто особливо "відзначився", він проводитиме бесіди. На те, щоб упорядкувати місто, міський голова дав два дні.

У КП "Доррембуд" зазначили, що у ніч на 19 січня у розчищенні міста від снігу залучили 107 автомобілів. Сьогодні до прибирання залучено 115 машин.

Нагадаємо, на початку січня городяни поскаржилися у соціальній мережі на те, що після крижаного дощу, що накрив на вихідних Харків, вулиці міста перетворилися на справжню безплатну ковзанку. На ранок, коли багатьом потрібно було на роботу чи навчання, слизькі ділянки не були посипані, через що пересуватися було небезпечно.

Незабаром на інцидент відреагували у Харківській міській раді. Містянам пояснили, що у Харкові на сьогодні не вистачає двірників, а також інших комунальних працівників, які відповідальні за зачистку доріг від снігу та льоду. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися